
Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
3.5
stjärnor av fem
2 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 50 g mörk choklad
-
2 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- ½ tsk kardemumma, malen
- 1 msk florsocker
- 2 banan
- 100 g jordgubbar
- 50 g choklad- och nötkräm t ex Nutella
- 4 korvbröd
Dela recept
Instruktioner
- Hacka chokladen grovt och smält i ett vattenbad eller i mikrovågsugnen.
- Vispa grädde, kardemumma och florsocker fast med en elvisp. Vänd ner den smälta chokladen till en slät kräm. Fyll i en spritspåse.
- Skala och skär bananerna i halvor. Skiva jordgubbarna.
- Värm bröden lätt på grillen eller i ugnen.
- Bred choklad- och nötkräm på de varma bröden. Fyll med banan, jordgubbar och chokladgrädde. Pudra gärna över lite florsocker.
Till recepten
Dela recept