Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 250 g sockerärtor
- 150 g haricots verts
- 100 g ärtor, frysta
- 3 msk olivolja
- 3 msk limejuice, färskpressad
- ½ dl myntablad
- ½ tsk salt
- ½ tsk svartpeppar, nymalen
- 150 g laktosfri fetaost
- ½ dl pistagenötter, grovhackade
Dela recept
Instruktioner
- Skär bort ändarna från sockerärtorna och haricot vertsen. Dela i mindre bitar om du vill.
- Koka sockerärtor, bönor och ärtor i 1-2 minuter i saltat vatten. Skölj i kallt vatten. Låt dem rinna av något så att de inte är så fuktiga.
- Lägg grönsakerna i en skål och smaksätt med olja, limejuice, myntablad, salt och peppar.
- Lägg upp salladen ett fat. Smula över fetaosten och toppa med pistagenötter.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.