Fortsätt till innehållet

Kampanj

Ett lättare sätt att njuta

Tävla och vinn en årsförbrukning yoghurt

Vinn en årsförbrukning Valio yoghurt

Fem lyckliga vinnare kan under ett helt år njuta av yoghurt som har den där krämiga, mjuka och runda smaken som blivit Valios signum. Om inte varje dag så i alla fall flera gånger i veckan. Vinsten är värdekuponger till ett värde motsvarande 30 kr per vecka x 52 veckor så att du kan köpa en valfri förpackning Valio yoghurt i veckan i ett helt år!

1-5:e pris: Värdekuponger för inköp av Valio yoghurt. Värde 1560 kr.

Nyhet Valio Yoghurt 0%

Valio Yoghurt 0% är en ny krämig och smakrik fruktyoghurt med 0% fett och 0% tillsatt socker. Yoghurten är naturligt proteinrik, har lågt kaloriinnehåll och passar utmärkt till såväl frukost som mellanmål. Perfekt till dig som gillar att leva lite lättare.

Hur kom vi fram till vad en årsförbrukning är?

Livsmedelsverket skriver följande på sin hemsida ”Mejeriprodukter innehåller mycket kalcium som bland annat skelettet och tänderna behöver. Beroende på vad man äter i övrigt, till exempel av ost, räcker det med 2-5 dl fil, yoghurt och mjölk per dag för att få tillräckligt med kalcium. Mejeriprodukter innehåller även många andra viktiga vitaminer och mineraler, och protein.”.

Värdet av vår vinst motsvarar ca 52 stycken 1 kg Valio yoghurt, exakt antal förpackningar beror på vilken butik och vilken yoghurt du väljer när du använder värdekupongerna. Med en 1 kg yoghurt per vecka räcker vinsten till exempel till 5 st måltidstillfällen med ca 200 g valfri Valio yoghurt per vecka.Fånga smaken med Valio yoghurt

Fånga smaken med Valio yoghurt

Föredrar du yoghurt full med frukt och bär, len och slät vaniljyoghurt eller helt naturell yoghurt fri från laktos? Vi har olika varianter av yoghurt som alla har det gemensamt att de är härligt krämiga, mjuka och runda i smaken.