Ett lättare sätt att njuta

Tävla och vinn en årsförbrukning yoghurt

Vinn med Valio yoghurt - så här lätt tävlar du

 1. Maila ditt namn och mobilnummer till oss på tavling@valio.se. Skriv "Yoghurt 0%" i mailets ämnesrad. Max ett tävlingsbidrag per deltagare.
 2. När tävlingen avslutats dras 5 vinnare bland de inkomna tävlingsbidragen.

Genom att skicka in ditt tävlingsbidrag acceptetar du tävlingsvillkoren som du hittar längre ner på sidan.

Tävlingen pågår under perioden 13/2-2/4 - 2023

Ditt namn, mobilnummer och e-postadress. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna kontakta dig om du är en av de lyckliga vinnarna. Vi kommer endast att kontakta dig gällande din medverkan i tävlingen eller vid vinst.

Alla vinnare publiceras här.

Vinn en årsförbrukning Valio yoghurt

Fem lyckliga vinnare kan under ett helt år njuta av yoghurt som har den där krämiga, mjuka och runda smaken som blivit Valios signum. Om inte varje dag så i alla fall flera gånger i veckan. Vinsten är värdekuponger till ett värde motsvarande 30 kr per vecka x 52 veckor så att du kan köpa en valfri förpackning Valio yoghurt i veckan i ett helt år!

1-5:e pris: Värdekuponger för inköp av Valio yoghurt. Värde 1560 kr.

Nyhet Valio Yoghurt 0%

Valio Yoghurt 0% är en ny krämig och smakrik fruktyoghurt med 0% fett och 0% tillsatt socker. Yoghurten är naturligt proteinrik, har lågt kaloriinnehåll och passar utmärkt till såväl frukost som mellanmål. Perfekt till dig som gillar att leva lite lättare.

Läs mer

Hur kom vi fram till vad en årsförbrukning är?

Livsmedelsverket skriver följande på sin hemsida "Mejeriprodukter innehåller mycket kalcium som bland annat skelettet och tänderna behöver. Beroende på vad man äter i övrigt, till exempel av ost, räcker det med 2-5 dl fil, yoghurt och mjölk per dag för att få tillräckligt med kalcium. Mejeriprodukter innehåller även många andra viktiga vitaminer och mineraler, och protein.".

Värdet av vår vinst motsvarar ca 52 stycken 1 kg Valio yoghurt, exakt antal förpackningar beror på vilken butik och vilken yoghurt du väljer när du använder värdekupongerna. Med en 1 kg yoghurt per vecka räcker vinsten till exempel till 5 st måltidstillfällen med ca 200 g valfri Valio yoghurt per vecka.

Tävling ”Vinn med Valio yoghurt”

Tävlingsvillkor

 1. Genom att acceptera tävlingsvillkoren godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen och utse vinnare, detta gäller alla deltagare i tävlingen, samt att administrera och skicka vinster till de som vinner. Blir du en av vinnarna kommer personuppgifterna också att sparas för att kunna administrera bokföring och eventuell beskattning. De som vinner får ett separat mejl med ytterligare upplysningar om detta. För tävlingsdeltagare som inte vunnit raderas personuppgifterna efter avslutad tävling när priserna delats ut till vinnarna. Vinnarnas personuppgifter sparas dock för lagstadgad hantering inom bokföring och eventuell beskattning.

 2. Genom att godkänna dessa allmänna tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.

 3. Ansvarig för tävlingen och personuppgifter är:

  Valio Sverige AB

  Lindhagensterrassen 1

  Box 30065

  104 25 Stockholm

  Telefon 08 - 725 51 50

 4. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 18 år vid tävlingens start samt acceptera reglerna för tävlingen.

 5. Var med och tävla om en ”årsförbrukning” Valio yoghurt, beräknat till att motsvara ungefär 52 st 1 kilos konsumentförpackningar á maximalt 30 kr per förpackning.

 6. Tävlingsbidrag skickas med e-post till tavling@valio.se och mailet måste innehålla deltagarens namn, mobilnummer och e-postadress. Tävlingsbidrag utan dessa uppgifter diskvalificeras.

 7. Tävlingen pågår under perioden den 13 februari till och med den 2 april 2023. Efter att tävlingen avslutats dras 5 vinnare genom en slumpmässig dragning bland de inkomna tävlingsbidragen.

  1:a - 5:e pris bestående av värdekuponger till ett sammanlagt värde om 1560 kr.

 8. Värdekupongerna kan lösas in mot Valio yoghurtprodukter i de flesta dagligvarubutiker. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor.

 9. Det är endast tillåtet att delta med 1 tävlingsbidrag per deltagare och ingen person kan vinna mer än ett pris. Sammanlagt kommer 5 stycken vinnare att utses.

 10. Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt.

 11. Tävlingen är inte öppen för anställda på Valio Sverige AB. Valio Sverige AB förbehåller sig rätten att inte utfärda något pris (och att välja ut en annan vinnare) om Valio Sverige AB får vetskap om eller på sannolika grunder anser att en vinnare inte är kvalificerad att delta i tävlingen.

 12. Valio Sverige AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till Valio Sverige AB. Valio Sverige AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling.

 13. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Valio Sverige AB beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas.

 14. Vid misstanke om fusk i något avseende äger Valio Sverige AB rätt att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas.

 15. Vinnarna dras vid en slumpmässig dragning bland de inkomna tävlingsbidragen senast 7 dagar efter tävlingen avslutats. Dragningens resultat kan inte överklagas.

 16. Vinnarna kommer att kontaktas personligen via e-post eller telefon. Valio Sverige AB kommer att försöka nå respektive vinnare under 14 arbetsdagar från att tävlingen avslutats. Om inte vinnaren gått att nå äger Valio Sverige AB rätt att dra en ny vinnare i tävlingen, vinnare som inte gått att nå inom den angivna tiden har inte rätt till kompensation för det fall ny vinnare dras. Förnamn, första bokstav i efternamnet och ort kommer att publiceras på https://www.valio.se/aktuella-tavlingar/vinn-med-valio-yoghurt/vinnare/

 17. Tävlande bidrag får inte innehålla något som kan uppfattas som stötande eller som strider mot Valios allmänna villkor eller gällande rätt. Valio har rätt att plocka bort bidrag som Valio anser strider mot dessa villkor eller på annat sätt vi finner olämpligt.

 18. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Valio Sverige AB förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsregler.

Läs mer om Valios integritetspolicy.

Fånga smaken med Valio yoghurt

Föredrar du yoghurt full med frukt och bär, len och slät vaniljyoghurt eller helt naturell yoghurt fri från laktos? Vi har olika varianter av yoghurt som alla har det gemensamt att de är härligt krämiga, mjuka och runda i smaken.

Läs mer