Fortsätt till innehållet
Nyheter

Valio är årets leverantör

Valio är årets leverantör

Idag är vi extra stolta över att ha blivit utsedda till Årets leverantör av Axfood, som delar ut priset för första gången någonsin.

Utmärkelsen tilldelades Valio med motiveringen:

”Valio erbjuder ett brett och djupt sortiment inom yoghurt, smör och laktosfria produkter. Valio har under senaste åren lanserat många uppskattade växtbaserade produkter i sin portfölj och var först i Sverige med ett laktosfritt sortiment. Valio är ett innovativt och framåtlutat bolag som jobbar med forskning för att ständigt förnya sig, tillgodose kunders önskemål och ligga rätt i tiden. Valio är en lyhörd leverantör som är fokuserad på att hitta lösningar och kontinuerligt utvecklar olika förpackningslösningar för att möta Axfoods olika koncept som främjar vårt samarbete.”

– Årets leverantör handlar om att uppmärksamma och inspirera till förtroendefulla samarbeten som framgångsrikt gör skillnad. Samtliga tre nominerade gör detta, men Valio stack ut genom sitt kundandanpassade och professionella förhållningsätt som lett till lönsam försäljningstillväxt och bidragit till ett prisvärt, bra och hållbart sortiment, säger Peter Holm vice vd på Dagab.

Valio knep första platsen framför Orkla Foods Sverige och Guldfågeln som också var nominerade. Utöver äran kommer Valio att få en konsumentkampanj i Willys och Hemköpsbutikerna, med maximal synlighet och effekt.