Baka med crème fraiche
Crème fraiche är en mångsidig mejeriprodukt som passar lika bra till bakning som till matlagning. Inspireras av dessa fantastiska recept med crème fraiche!
Efterrätter & bakverk med crème fraiche
Crème fraiche är en mångsidig mejeriprodukt som ger en krämig och lätt syrlig smak till efterrätter och bakverk. Låt oss fresta med dessa läckra bakverk!
Kan man frysa in crème fraiche?
Crème fraîche är en av de mejeriprodukter som inte står sig särskilt bra efter att ha varit frusen. Produkten kan upplevas som grynig och vattnig. Istället för att frysa in crème fraîche kan du testa någon av recepten på denna sida!
Matpajer med crème fraiche
Tack vare crème fraichens tjocka konsistens passar den utmärkt i pajfyllningar. Det är även en utmärkt produkt att använda som topping på dina pajer för en klick syrlighet!
Lyxig ostpaj toppad med löjrom och crème fraiche
Skinkpaj med paprika
Västerbottensostpaj med löjromstopping
Zucchinitarteletter
Quiche med varmrökt lax
Matig tartelette
Blinier med svamp och lax
Enkel kantarellpaj
Smörgåstårtor med crème fraiche
Crème fraiche är den perfekta ingrediensen i smörgåstårtor eftersom det både håller ihop tårtan samtidigt som det ger rätten en perfekt smakbalans. Vilket av dessa recept faller dig i smaken?
Mixa sött och syrligt
Sorbet är en enkel och svalkande dessert som passar lika bra på sommarens varma dagar som efter en mättande måltid när sötsuget kickar in. Med en klick crème fraiche på toppen får du en perfekt balans av sött och syrligt!