2/28/2023

Växtbaserade nyheter från Oddlygood

Oddlygood utökar nu sitt veganska sortiment med två desserter och succén Barista kommer i två nya smaker. 

Den växtbaserade mellanmålshyllan växer med Oddlygood Dreamy - en krämig efterrätt som kommer i smakerna citron respektive caramel. Produkterna är gjorda på nordisk glutenfri havre och kokos. De innehåller även mjölksyrabakterierna Lactobacillus acidophilus och Bifidobacterium och är berikade med vitaminerna B2, B12 och D2. De är helt fria från palmolja och gluten. Förpackningen är på 130 g, vilket passar perfekt som efterrätt eller mellanmål för en person. Oddlygood Dreamy går dessutom utmärkt att koka eller frysa.

Nyheter! Smaksatt Barista
Samtidigt lanseras två smaksatta efterföljare till populära Oddlygood Barista; Barista Vanilla och Barista Salted Caramel. De är krämiga havredrycker som får ett perfekt skum och som lätt blandar sig med alla sorters kaffe. De kan även drickas som de är eller användas till bakning och i smoothies. Passar perfekt som iskaffe på sommaren!

Oddlygood Barista Salted Caramel och Vanilla får dig att vilja ta med cafékänslan hem. Dryckerna är gjorda på nordisk glutenfri havre.  

Produktinformation:
Nyheterna finns i butik från vecka 7. Rekommenderat konsumentpris för Oddlygood Dreamy Dessert Lemon och Oddlygood Dreamy Dessert Caramel 130 g är 16,50 kr. Rekommenderat konsumentpris för Oddlygood Barista Salted Caramel och Oddlygood Barista Vanilla 1 liter 23,90 kr.