Fortsätt till innehållet

Kampanj

Tävla och vinn Valio PROfeel® proteinshake och proteinpudding med chokladsmak

Smaktestvinnande priser

Vinn värdekuponger för inköp av smaktestvinnarna PROfeel pudding och shake med chokladsmak. Båda är suveräna mellanmål när du vill fylla med protein utan att kompromissa med smaken! Smaktestet genomfördes av Norstat under september 2023.

1-5:e pris: Värdekuponger för inköp av Valio PROfeel proteinshake choklad/Valio PROfeel proteinpudding choklad. Värde 300 kr per vinnare.

Vi är gjorda för rörelse

Att röra sig regelbundet är bra för både kropp och själ. Genom träning blir vi både starkare och piggare, dessutom finns det massor av forskning som visar att även minnet förbättras. Vuxna brukar rekommenderas att röra sig minst en halvtimme om dagen, allt från en lite snabbare promenad till en löptur eller ett pass på gymmet gör nytta!Valio PROfeel® proteinprodukter

Valio PROfeel® proteinprodukter

Valio PROfeel® är en serie färska och proteinrika produkter i flera olika varianter och goda smaker. Vår mousse, pudding och shake är alla suveräna mellanmål när du vill fylla på med protein. Produkterna är laktosfria och du kan välja mellan produkter utan tillsatt socker eller utan sötningsmedel.