
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
25 min
Totalt
35 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderSmuldeg
- 1 dl rostade hasselnötter
- 1¼ dl havregryn
- 1¼ dl mandelmjöl
- 1 krm salt
- 1½ msk honung, flytande
- 2 msk rapsolja
- 1 krm vaniljpasta
fyllning
- 200 g frysta bär t.ex hallon eller jordgubbar
- 1½ msk honung, flytande
- 2 msk rapsolja
- ½ msk citron (pressad)
- 1 msk majsstärkelse
Topping
-
2 dl
Valio Laktosfri kvarg vaniljLaktosfri kvarg med fyllig och rund smak av vanilj. God som den är tillsammans med…
Dela recept
Instruktioner
Smuldeg
- Grovhacka nötterna. Blanda nötter, havregryn, mandelmjöl, salt, honung, rapsolja och vaniljpasta i en bunke.
Fyllning
- Blanda bär, honung, citron och majsstärkelse i en ugnsfast form ca 12 x 15 cm.
- Strö över smuldegen och grädda i mitten av ugnen på 175°C i ca 25 minuter.
Topping
- Servera pajen ljummen med vaniljkvarg.
Till recepten
Dela recept