
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
3 h
Totalt
3 h 10 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
3 dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
-
1 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 3 msk glukossirap
- 2 msk honung, flytande
- 1 tsk vaniljpasta
- 1 dl frystorkade hallon
- 1 dl macadamianötter
- 3 digestivekex
Dela recept
Instruktioner
- Blanda yoghurt, grädde, glukossirap, honung och vanilj i en bunke. Häll ut på en plåt med bakplåtspapper.
- Toppa med frystorkade bär, hackade nötter och smula över dikestivekex.
- Ställ in i frysen direkt och frys i ca 3 timmar. Bräcken behöver stå i frysen hela tiden och håller bara i några minuter utanför frysen.
Till recepten
Dela recept