Fortsätt till innehållet
Yoghurtglass med mango

Yoghurtglass med mango

Den här yoghurtglassen mixar du snabbt ihop! Glassen får en väldigt krämig och fin konsistens och svalkar fint en varm sommardag.

Yoghurtglass med mango

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Topping

  • 0 kg pistagenötter, finhackade
  • 0 kg honung, flytande

Instruktioner

  1. Lägg fryst mango, fryst skivad banan, yoghurt, grädde, vaniljpasta och honung i en matberedare. Mixa helt slätt. Smaka av med honung om du vill ha glassen sötare.
  2. Häll upp i en form, plasta och frys in i minst 4 timmar.
  3. Vid servering: Ta ut glassen ur frysen och låt den tina i 10-15 minuter innan den skopas upp i skålar. Toppa med honung eller hackade nötter.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.