
Förberedelsetid
Aktiv
5 min
Passiv
4 h
Totalt
4 h 5 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 250 g fryst mango
- 1 banan, fryst
-
2½ dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 4 %Prova vår extra krämiga naturella yoghurt utan laktos. Yoghurten är lika god till frukost eller…
-
½ dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 1 tsk vaniljpasta
- 2 msk honung, flytande
Topping
- 0 kg pistagenötter, finhackade
- 0 kg honung, flytande
Dela recept
Instruktioner
- Lägg fryst mango, fryst skivad banan, yoghurt, grädde, vaniljpasta och honung i en matberedare. Mixa helt slätt. Smaka av med honung om du vill ha glassen sötare.
- Häll upp i en form, plasta och frys in i minst 4 timmar.
- Vid servering: Ta ut glassen ur frysen och låt den tina i 10-15 minuter innan den skopas upp i skålar. Toppa med honung eller hackade nötter.
Till recepten
Dela recept