Tre snabba tips

Blev det köttfärssås och spaghetti över från middagen igår, har brödet blivit torrt och tråkigt eller ligger några grönsakssnuttar kvar i grönsakslådan? Då ska du kolla in våra tre snabba recepttips!

Tips som lyfter dina vardagsrester till nya höjder

Här har vi samlat några av våra vanligaste vardagsrester, som med enkla medel blir ännu godare dagen efter. Lätt att piffa till och som gör vardagen både enklare och godare. Överraska någon du tycker om med dessa tre vardagsfavoriter.

Köttfärssås- och spaghettigratäng

Vad gör du när du har rester av köttfärssås och spaghetti? Sveriges kanske mest lagade rätt blir nu ännu godare dagen efter med hjälp av lite örter, citron, vitlök och matlagningsgrädde.

Till receptet

Kryddrostade grönsaker med creamed corn och riven ost

Hur ofta ligger det inte kvar lite grönsakssnuttar i grönsakslådan, kanske en bit broccoli, två små morötter som börjar mjukna lite, en bit vitkål och några små potatisar. Tittar vi in i skafferiet eller frysen och har lite majskorn så kommer vi med lite Valio matlagningsgrädde och en snutt ost kunna skapa en supergod vardagsfavorit.

Till receptet

Rika riddare med sylt, lättvispad grädde och kardemumma

Finns det något tråkigare än att behöva slänga torrt och tråkigt bröd. Gör inte det för här ska vi visa hur vi med lite Valio matlagningsgrädde, ägg och socker kan skapa en superlyxig dessert eller mellis.

Till receptet