
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
3 h
Totalt
3 h 10 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2 banan, fryst
-
1 dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 4 %Prova vår extra krämiga naturella yoghurt utan laktos. Yoghurten är lika god till frukost eller…
- 2 msk jordnötssmör
- 3 msk kakao
- 2 msk honung, flytande
- 1 tsk vaniljpasta
- ½ krm salt
Topping
- 0 kg pekannötter
- 0 kg färska hallon
- 0 kg honung, flytande
Dela recept
Instruktioner
- Frys in 2 mogna bananer skurna i skivor och i minst 3 timmar i frysen. Frys in skivorna separerade från varandra så går det lättare att mixa.
- Ta fram den frysta bananen och låt tina ca 5 minuter (så går det lättare att mixa) .
- Mixa frysta bananer, yoghurt, jordnötsmör, kakao (smaksätt efter hur stark chokladsmak), honung och salt till en slät smet. Frys in i en bunke 2-3 timmar och rör om var 30 minut.
- Toppa med pekannötter, ev hallon och ringla över lite extra honung eller lönnsirap.
Till recepten
Dela recept