Fortsätt till innehållet
French toast på lussebulle

French toast på lussebulle

En julig french toast där vi förgyller saffransbullarna med en härligt frasig yta och toppar med rostad mandel och en fluffig vaniljkvarg-grädde.

French toast på lussebulle

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Vaniljgrädde

Topping

  • 1 dl mandelspån
  • 1 tsk kardemumma (stött)
  • 1 msk florsocker

Instruktioner

  1. Mät upp mjölken, blanda ut med mjölet till en klumpfri smet. Tillsätt sen resten av mjölken, ägg, salt och socker.
  2. Skär lussebullarna till två halvor och doppa i smeten. Stek lussebullarna riktigt frasiga i en klick smör i en stekpanna på medelvärme.
  3. Vispa vaniljkvarg och grädde fluffigt i en skål.
  4. Toppa bullarna med rostad mandelspån, spritsa eller klicka på vaniljgrädden, strö över lite kardemumma och pudra på florsocker.



Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.