
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
25 min
Totalt
35 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
1 tsk
Valio Laktosfri smör, rumstempereratSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 50 g vinbär
-
50 g
Valio Laktosfri cream cheese naturellValio laktosfri cream cheese är en naturell och krämig färskost som är god som pålägg…
-
¾ dl
Valio Laktosfri mjölkdryck 3%I Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 1 ägg
- 1 äggula
- ¼ dl vetemjöl
- 1½ msk honung, flytande
- 2 krm vaniljpulver
- ½ krm salt
- ½ dl mandelspån
Till servering
- 0 kg vinbär
-
1 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
Dela recept
Instruktioner
- Smöra två mindre ugnsformar ca 8x10 cm.??
- Vispa ihop cream cheese, mjölk, ägg och äggula i en bunke.
- Blanda i vetemjöl, honung, vanilj och salt.??Häll hela blandningen över bären, strö över mandelspån och grädda i mitten av ugnen?på 175 grader i ca 25 minuter. Låt kakan svalna lite, pudra över florsocker och servera den gärna ljummen med vispad grädde.
Till recepten
Dela recept