
Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
25 min
Totalt
45 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 3 dl havregryn
- 1 ägg
- ½ tsk kardemumma (stött)
- ½ tsk kanel, malen
- ½ dl honung, flytande
-
35 g
Valio Laktosfri smör, rumstempereratSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- ¼ tsk salt
Fyllning
- 4 äpplen, små röda
-
25 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 1 msk honung, flytande
- 1 tsk kanel, malen
Till servering
-
4 dl
Valio Laktosfri yoghurt vaniljNjut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- 0 kg kardemumma (stött)
Dela recept
Instruktioner
- Smörj en form ca 12x15 cm med smör i botten och på kanterna.
- Rör ihop alla ingredienser till smuldegen i en bunke.
- Kärna ur och skiva äpplena till smala klyftor eller tärna i bitar. Stek äpplena i smör i en stekpanna med honung och kanel. Lägg äpplena med såsen i botten på formen och toppa med smuldegen.
- Grädda på 200 grader i 20-25 minuter. Servera pajen ljummen med vaniljyoghurt.
Till recepten
Dela recept