Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderVåfflor
-
1 dl
Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
-
3¾ dl
Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 1 näve färsk spenat
- 3 dl vetemjöl
- 1½ tsk bakpulver
- 1 nypa salt
Citronkräm
-
1 dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 1 msk citronsaft
- 1 tsk citronzest
- 0 kg salt och svartpeppar
Tillbehör
- 1 avokado
- 1 msk pepparrot, finriven
- 0 kg dill
Dela recept
Instruktioner
- Smält fettet. Låt svalna något.
- Mixa mellanmjölken och spenat i en blender eller med stavmixer.
- Blanda de torra ingredienserna i en bunke, rör ner smöret och och den mixade mjölken. Låt vila ca 15 minuter.
- Blanda samman ingredienserna till citronkrämen. Smaka av med salt och peppar.
- Grädda våfflorna i ett våffeljärn. Smörj med fett mellan gräddningarna.
- Toppa med citronkräm, avokado, riven pepparrot och dill.
Till recepten
Dela recept