
Förberedelsetid
Aktiv
25 min
Passiv
15 min
Totalt
40 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
1 dl
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 1½ dl socker
- 2 ägg
- 1½ tsk bakpulver
- 2½ dl vetemjöl
-
1 dl
Valio Laktosfri mjölkdryck 3%I Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 0 kg salt en nypa
-
1½ dl
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 2 dl färskost
- 4 dl florsocker
- 1 msk apelsinjuice
- 0 kg karamellfärg, orange eller röd
Dela recept
Instruktioner
Cupcakes
- Sätt ugnen på 175°C och ställ ut muffinsformar på en plåt.
- Vispa smör och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget.
- Blanda de torra ingredienserna och vänd ner dem växelvis med mjölken.
- Fördela smeten i formarna och grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Låt svalna helt.
Frosting
- Vispa smöret vitt och fluffigt. Tillsätt färskosten och vispa ihop till en jämn kräm.
- Lägg i florsocker, tillsätt apelsinjuice och karamellfärg. Rör tills frostingen är len och härligt orange.
- Spritsa frostingen på cupcakesen och toppa med Halloween-dekorationer som små spöken, pumpor eller fladdermöss.
Till recepten
Dela recept