Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 500 g fiskfiléer, t ex torsk, lax, kolja
- 1 tsk salt
- 2 vitlöksklyftor, finhackade
- 2 msk ingefära, finriven
-
2 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 4 dl passerade tomater
- 2 msk fisk- eller kycklingfond, flytande
-
2 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 1 lime
- 250 g körsbärstomater
- 100 g haricots verts
- 0 kg sesamfrön, sesamolja och koriander till garnering
Dela recept
Instruktioner
- Tina fiskfiléerna. Torka dem torra och skär dem i bitar. Krydda med salt. Låt stå medan du förbereder såsen.
- Fräs vitlök och ingefära i en stor stekpanna eller gryta med smör. Tillsätt passerade tomater, fond och grädde och koka upp.
- Sänk värmen. Tillsätt körsbärstomater, bönor och fisk. Sjud ca 5-10 minuter tills grönsakerna mjuknat och fisken är färdig. Dela limen och pressa över juicen. Salta mer om det behövs.
- Toppa med sesamfrön, sesamolja och färsk koriander.
- TIPS: Finhacka en röd chili och stek med ingefäran och löken för en hetare gryta.
Till recepten
Dela recept