 
	Förberedelsetid
					Aktiv				
				
					20 min				
			
					Totalt				
				
					20 min				
			Svårighetsgrad
- 
					Nybörjarkock
Recension
				4
				stjärnor av fem
				1 recensioner
			
			
				Hur smakade det?
				
											
											
											
											
											
									
				
				
				
				
			
		Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 400 g kycklingfilé
- 
												1 msk
																													Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
   
- ¾ tsk salt
- ½ krm svartpeppar (malen)
- 4 vitlöksklyftor
- 75 g soltorkade tomater
- 100 g körsbärstomater
- 100 g babyspenat
- 
												2 dl
																													Valio Laktosfri matgräddeValio laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
   
- ½ dl färska örter, t ex timjan, basilika eller persilja
	Dela recept
					Instruktioner
- Skär kycklingen i stora tärningar. Stek den gyllene i en klick smör i en stekpanna med höga kanter eller en kastrull.
- Hacka vitlök och addera den tillsammans med salt och peppar.
- Hacka de soltorkade tomaterna och halvera körsbärstomaterna. Lägg dem i stekpannan. Tillsätt babyspenaten. Låt det sjuda i några minuter.
- Hacka örterna och tillsätt dem tillsammans med grädden. Värm upp under omrörning i några minuter.
- Servera med ris, couscous, pasta eller bröd.
Till recepten
	Dela recept
					 
										 
										 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																