
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
10 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 äpple
-
40 g
Valio Laktosfri smör (till stekning)Smör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 1 msk råsocker
- 1 dl havregryn
- ½ dl pekannötter, hackade
- ¾ tsk kanel, mald
Till servering
-
3 dl
Valio Laktosfri grekisk yoghurt naturell 0,4%Krämig och len laktosfri grekisk yoghurt med låg fetthalt, goda bakterier och rik på protein.…
- 2 tsk chiafrön
- 1 msk agavesirap eller flytande honung
Dela recept
Instruktioner
- Kärna ur och skär äpplena i mindre bitar.
- Smält smör i en stekpanna, tillsätt äpplen och socker. Stek någon minut och tillsätt sen havregryn, pekannötter och kanel. Stek tills äpplena är lite mjuka och havregrynen gyllene och lite frasiga Rör om under tiden.
- Häll ut på ett bakplåtspapper och låt svalna lite.
- Häll upp yoghurt i tallrikar och toppa med de kanelstekta äpplena. Toppa med honung och chiafrön.
Till recepten
Dela recept