
Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 dl havregryn
- 1 msk solrosfrön
- 2 tsk strösocker
- 1 msk rapsolja
- ½ krm salt
-
2 msk
Valio Laktosfri smör (till stekning)Smör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
Karamelliserade nektariner
- 2 nektarin
- 1 msk strösocker
-
1 msk
Valio Laktosfri smör (till stekning)Smör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
Till servering
-
4 dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- 2 msk mandelsmör
- 1 dl macadamianötter
- 1 msk honung, flytande
Dela recept
Instruktioner
- Blanda ihop havregryn, socker, olja och salt i en bunke.
- Värm en stekpanna med smör i. Rosta havren gyllene i pannan. Låt svalna.
- Kärna ur nektarinerna, skär i klyftor och stek i smör och socker på hög värme. Låt svalna.
- Häll upp två skålar med yoghurt och toppa med havrecrunch, nektariner, grovt hackade macadamianötter och ringla över honung.
Till recepten
Dela recept