
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
15 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
4
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 300 g korv, t ex chorizo eller annan smakrik variant
-
2 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 1 tsk grillkrydda
- 5 ägg
-
2 dl
Valio Laktosfri matgräddeValio laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
- 2 dl lagrad ost, riven t ex cheddar
- 0 kg svartpeppar
- 0 kg babyspenat eller rödbetsblad
Dela recept
Instruktioner
- Skär korvarna i mindre bitar och bryn i smör i en stor stekpanna. Krydda med grillkrydda och peppar.
- Vispa samman ägg och grädde i en bunke. Tillsätt den rivna osten.
- Häll omelettblandningen över korvarna i pannan – rör inte om. Lägg på ett lock och ånga på låg värme i cirka 10 minuter tills omeletten stelnat. Toppa gärna med lite grönt.
- Servera omeletten som en del av en frukost eller middag, eller till exempel till lunch med bröd och en fräsch sallad.
Till recepten
Dela recept