
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
10 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 350 g pasta t.ex. penne
- 2 vitlöksklyftor, finhackade
- 1 kvi färsk rosmarin, finhackad
-
2 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 400 g kycklingfilé, strimlad
- 65 g bladspenat
- ½ citron, juice och skal
-
380 g
Valio Middagsmagi Pastasås Mild OstMiddagsmagi pastasås Mild ost har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den…
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Koka pastan i saltat vatten enlig anvisning på förpackningen
- Fräs vitlöksklyftorna och rosmarin i en stekpanna med smöret. Lägg i kycklingstrimlorna och stek tills de är genomstekta, ca 10 minuter. Krydda med salt och peppar.
- Tillsätt spenaten, citronsaft, citronskal och ostsås i pannan. Rör om försiktigt och värm upp.
- Blanda ner den kokta, avrunna pastan i kycklingsåsen.
- Servera gärna med parmesanost eller smulad blåmögelost.
Till recepten
Dela recept