
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
4 h
Totalt
4 h 15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
5
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2 dl havregryn
-
2 dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
-
1 dl
Valio Laktosfri kvarg vaniljLaktosfri kvarg med fyllig och rund smak av vanilj. God som den är tillsammans med…
-
3 dl
Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
-
2 msk
Valio Laktosfri cream cheese naturellValio laktosfri cream cheese är en naturell och krämig färskost som är god som pålägg…
- 2 tsk chiafrön
Topping
- 80 g färska jordgubbar
- 1 msk jordgubbssylt
- 2 digestivekex
- 1 tsk honung, flytande
Dela recept
Instruktioner
- Blanda, havregryn, yoghurt, vaniljkvarg, mjölk, cream cheese och chiafrön jämnt i en bunke. Fördela över i 2 skålar eller burkar med lock. Låt stå i kyl över natten eller minst 4 timmar.
- Ringla över jordgubbssylt. Skär jordgubbarna i bitar och lägg på. Smula över bitar av digestivekex och ringla över honung.
Till recepten
Dela recept