Fortsätt till innehållet
Overnight oats – jordgubbscheesecake

Overnight oats – jordgubbscheesecake

En härlig frukost där overnight oats får smak av jordgubbscheesecake! Passar lika bra som mellanmål.

Overnight oats – jordgubbscheesecake

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Topping

  • 80 g färska jordgubbar
  • 1 msk jordgubbssylt
  • digestivekex
  • 1 tsk honung, flytande

Instruktioner

  1. Blanda, havregryn, yoghurt, vaniljkvarg, mjölk, cream cheese och chiafrön jämnt i en bunke. Fördela över i 2 skålar eller burkar med lock. Låt stå i kyl över natten eller minst 4 timmar.
  2. Ringla över jordgubbssylt. Skär jordgubbarna i bitar och lägg på. Smula över bitar av digestivekex och ringla över honung.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.