Fortsätt till innehållet
Overnight oats med blåbärspaj

Overnight oats med blåbärspaj

Overnight oats med smak av blåbärspaj. Blanda ihop kvällen innan och förbered havrecrunch. Gör dubbel sats för detta går snabbt åt!

Overnight oats med blåbärspaj

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Havrecrunch

Topping

  • 1 dl blåbär
  • 2 msk jordnötssmör
  • ½ tsk kardemumma (stött)

Instruktioner

  1. Blanda mjölk, yoghurt, havregryn, vanilj, honung, kardemumma, salt och blåbär i en bunke. Fördela i två skålar. Plasta och ställ in i kyl i 4 timmar eller över natten.
  2. Blanda havregryn, olja, socker och salt i en bunke. Rosta i en varm stekpanna med smör. Havregrynen ska bli gyllenbruna. Häll av på ett bakplåtspapper och låt svalna.
  3. Toppa overnight oatsen med havrecrunch, nötsmör och ev kardemumma.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.