
Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
4 h
Totalt
4 h 20 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
4
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 3 dl havregryn
-
2 dl
Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
-
1 dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 4 %Prova vår extra krämiga naturella yoghurt utan laktos. Yoghurten är lika god till frukost eller…
- 1½ msk chiafrön
- ¾ msk honung, flytande
- 1 tsk vaniljpasta
- 2 msk riven kokos
- ¾ tsk kanel, mald
- 1½ krm salt
Plommonkompott
- 175 g plommon
- ½ dl råsocker
- 1 tsk citron (pressad)
- ½ tsk kanel, mald
- ½ tsk vaniljpasta
Topping
- 2 msk mandelsmör
- 0 kg kardemumma (stött)
Dela recept
Instruktioner
Overnight oats
- Blanda ihop alla ingredienserna till overnight oatsen och fördela upp i två skålar. Plasta och låt stå i kyl 4 timmar eller över natten.
Plommonkompott
- Kärna ur och skär plommonen i mindre bitar. Koka upp plommon, socker, citron, kanel och vanilj i en kastrull. Lå småkoka i ca 10 minuter och låt svalna. Förvara i kyl.
- Toppa overnight oatsen med plommonkompott, yoghurt, nötsmör och lite stött kardemumma.
Till recepten
Dela recept