Fortsätt till innehållet
Pizza bianco med svamp och grönkål

Pizza bianco med svamp och grönkål

Finns det något godare än en nygräddad pizza? Med färdigköpta bottnar blir middagen snabbt klar. En Bianco är en vit pizza utan tomatsås, denna är dessutom helt vegetarisk.

Pizza bianco med svamp och grönkål

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • färdiga pizzabottnar
  • 300 g champinjoner
  • gul lök
  • 250 g grönkål
  • 2 dl
    Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%
    Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
    Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12% 200 g
  • 2 dl parmesan (färskriven lagrad, naturligt laktosfri)
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk oregano

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen enligt anvisning på pizzaförpackningen.
  2. Skiva svampen, skala och skiva löken och hacka grönkålen.
  3. Bred ett lager crème fraiche på bottnarna.
  4. Toppa med grönsakerna och ost, krydda med peppar och oregano.
  5. Grädda enligt anvisning och servera direkt!

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.