Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
30 min
Totalt
45 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
4.5
stjärnor av fem
2 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 4 färdiga pizzabottnar
- 300 g champinjoner
- 1 gul lök
- 250 g grönkål
-
2 dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 2 dl parmesan (färskriven lagrad, naturligt laktosfri)
- 2 krm svartpeppar
- 1 msk oregano
Dela recept
Instruktioner
- Sätt på ugnen enligt anvisning på pizzaförpackningen.
- Skiva svampen, skala och skiva löken och hacka grönkålen.
- Bred ett lager crème fraiche på bottnarna.
- Toppa med grönsakerna och ost, krydda med peppar och oregano.
- Grädda enligt anvisning och servera direkt!
Till recepten
Dela recept