
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Totalt
15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 gul lök
- 1 röd chili
- 2 vitlöksklyftor
-
1 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 300 g salsicciakorv eller salsicciafärs
- 2 tomater
- 3 msk tomatpuré
- 2 tsk balsamvinäger
-
380 g
Valio Middagsmagi Pastasås Mild OstMiddagsmagi pastasås Mild ost har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den…
- 1 tsk strösocker
- 1 kruka färsk basilika
Dela recept
Instruktioner
- Skala och finhacka löken. Kärna ur och finhacka chilin.
- Fräs lök och chili i en gryta eller en stor stekpanna med smör. Tryck ur innanmätet ur korven som små köttbullar eller tillsätt färsen i stekpanna. Fräs några minuter till under omrörning. Hacka tomaterna och tillsätt med tomatpuré, vinäger och ostsås. Sjud sakta på låg värme i ca 10 minuter. Krydda med socker, salt och svartpeppar.
- Koka pastan al dente enligt anvisning på förpackningen.
- Blanda ned den kokta pastan i såsen, späd eventuellt med lite pastavatten. Hacka nästan alla basilikablad och rör ner i såsen. Toppa med resten av basilikan vid servering.
- Servera gärna med parmesanost och en sallad.
Till recepten
Dela recept