
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
10 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 350 g pasta
- 1 gul lök
- 2 tomater
- 2 msk tomatpuré
- 300 g tonfisk på burk, i vatten eller olja
-
1 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
-
380 g
Valio Middagsmagi Pastasås Mild OstMiddagsmagi pastasås Mild ost har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den…
- ½ citron
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
- Skala och finhacka löken. Hacka tomaterna.
- Fräs löken i smöret i en stekpanna ca 5 minuter tills den mjuknat. Tillsätt tomatpuré och tomater och fräs 5 minuter till.
- Häll av vattnet från tonfisken och tillsätt med ostsåsen. Koka upp. Smaka av med salt, svartpeppar, finrivet citronskal och citronsaft.
- Blanda pastan med såsen, rör eventuellt ner lite av pastavattnet. Smaka av med salt och svartpeppar.
- Garnera med färska örter som dill, gräslök eller basilika.
Till recepten
Dela recept