Fortsätt till innehållet

20.2.2024

Nyhet – Proteinkvarg från Valio

Valio PROfeel VaniljCitron 180g 2 HiRes

NYHET! 
Valio PROfeel® proteinkvarg Vanilj & Citron

Valio PROfeel® proteinkvarg Vanilj & Citron är ett proteinrikt & laktosfritt mellanmål. Produkten består av krämig vaniljkvarg med citronsås i botten. Den innehåller inga sötningsmedel utan är i stället sparsamt sockrad.
 

NYHET! 
Valio PROfeel® proteinkvarg Blåbär & Vanilj

Valio PROfeel® proteinkvarg Blåbär & Vanilj är ett proteinrikt & laktosfritt mellanmål. Produkten består av krämig vaniljkvarg med blåbärspajsås i botten. Den innehåller inga sötningsmedel utan är i stället sparsamt sockrad.
 

För mer information, produktprover eller mer material, vänligen kontakta:
Marilyn Roseneld, presskontakt på Valios kommunikationsbyrå Shomei
Mail: marilyn.r@shomei.se 
Mobil: 079 313 2073
 
Anette Björnlund, Kommunikation – och hållbarhetschef, Valio Sverige AB
Mail: anette.bjornlund@valio.se  
Mobil: 070 303 3561

Om Valio
Valio grundades i Finland 1905. 1994 introducerades Valio i Sverige och 2002 lanserades de första laktosfria produkterna på den svenska marknaden. Varje år investerar Valio motsvarande ca 330 miljoner kronor i forskning, utveckling och nya innovationer. Satsningen har resulterat i ett av marknadens bredaste sortiment av laktosfria produkter som smakar som de ska. Valio har överfört den kunskapen till växtbaserat och erbjuder ett växande sortiment av gurt, dryck, alternativ till matlagning och ost under varumärket Oddlygood. Valio är även känt för sitt goda smör, krämiga yoghurt och läckra proteinprodukter. De senaste tio åren har Valio kontinuerligt ökat tillväxten på den svenska marknaden och omsatte 1,691 MSEK under 2022. Resan med att utveckla goda och hälsosamma produkter för ditt välbefinnande fortsätter även i framtiden. Läs mer på www.valio.se.
 

Läs de senaste nyheterna