Fortsätt till innehållet
Chiapudding med kokosmjölk och mango

Chiapudding med kokosmjölk och mango

Den här chiapuddiingen blir extra krämig med hjälp av kokosmjölken, söta efter smak och toppa sen med tex mango eller annan frukt, bär eller nötter.

Chiapudding med kokosmjölk och mango

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Topping

  • 0 kg mango, fryst eller färsk
  • 0 kg mynta, färsk

Instruktioner

  1. Blanda kokosmjölk, mjölk, chiafrön och vaniljpasta i ett glas eller burk. Rör om och låt stå i 10 minuter. Rör sen om igen, plasta och låt stå i kylen minst 4 timmar eller över natten.
  2. Toppa med t.ex mango och mynta.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.