Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Totalt
15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
1 dl
Valio Laktosfri vispgrädde 35%Valio laktosfri vispgrädde kan användas till matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i grytan en…
- 1 dl strösocker
- 1 dl ljus sirap
-
1 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- ½ dl hackad mandel (valfri)
Dela recept
Instruktioner
- Rör ihop grädde, socker och sirap i en hög, värmetålig skål.
- Micra på full effekt (750–800 W) i 7–8 minuter och rör om efter halva tiden.
- Gör kulprovet genom att droppa lite smet i kallt vatten – går det att rulla en fast kula är knäcken klar.
- Rör ner smöret och tillsätt mandel om du vill.
- Fördela smeten i små knäckformar och låt stelna.
Till recepten
Dela recept