Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
4 h
Totalt
4 h 10 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
4.4
stjärnor av fem
5 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- ½ banan
-
1 dl
Valio Laktosfri yoghurt mango & vaniljNjut av vår krämiga, goda fruktyoghurt utan laktos med smak av mango och vanilj. Yoghurten innehåller…
-
1 dl
Valio Laktosfri mjölkdryck 3%I Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 1 dl havregryn
- 1 msk chiafrön
- 1 msk kokos, riven
- 1 nypa salt
- 1 dl mango
Topping
-
1 dl
Valio Laktosfri yoghurt mango & vaniljNjut av vår krämiga, goda fruktyoghurt utan laktos med smak av mango och vanilj. Yoghurten innehåller…
- 1 dl hallon, färska eller tinade frysta
- 1 msk kokos, riven
Dela recept
Instruktioner
- Skala, skär av och mosa mangoköttet med en gaffel eller mixer. Lägg i botten av serveringsglasen.
- Mosa banan i en skål och blanda med yoghurt och mjölk.
- Tillsätt havregryn, chiafrön, kokos och salt. Blanda ordentligt och häll ovanpå mangon i glasen.
- Låt stå minst 4 timmar, gärna över natten.
- Toppa med yoghurt, hallon och kokos.
Till recepten
Dela recept