 
	Förberedelsetid
					Aktiv				
				
					30 min				
			
					Passiv				
				
					35 min				
			
					Totalt				
				
					1 h 5 min				
			Svårighetsgrad
- 
					Matlagningsentusiast
- Ugn175°C
Recension
				0
				stjärnor av fem
				0 recensioner
			
			
				Hur smakade det?
				
											
											
											
											
											
									
				
				
				
				
			
		Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 3 msk linfrön, krossade
- 1 dl vatten, fingervarmt
- 
												1½ dl
																													Valio Laktosfri kvarg jordgubbLaktosfri kvarg med fyllig och rund smak av jordgubb. God som den är tillsammans med…
   
- 1½ dl rapsolja
- 1 msk äppelcidervinäger
- 1 msk vaniljsocker
- 4 dl strösocker
- 4 dl vetemjöl
- 1 msk bakpulver
- ½ tsk salt
- 600 g rabarber
- 1½ msk strösocker
Vaniljvisp
- 
												3 dl
																													Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
   
- 1 msk strösocker
- 1 msk vaniljsocker
	Dela recept
					Instruktioner
- Blanda linfrön med varmt vatten och låt svälla i några minuter.
- Vispa samman linfröblandningen, kvarg, olja, vinäger, vaniljsocker och 4 dl socker i en skål.
- Blanda mjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ned.
- Fördela degen på en bakplåtspappersklädd plåt.
- Hacka rabarbern och fördela den över degen. Strö på socker.
- Grädda i mitten av ugnen i 175°C i 35 - 45 minuter eller tills pajen är genomgräddad.
- Vispa grädde, socker och vaniljsocker fluffigt.
- Servera vaniljgrädden med rabarberpajen.
Till recepten
	Dela recept
					 
										 
										 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																