Therese Lindgrens varma choklad

Therese Lindgrens varma choklad

Therese Lindgrens varma choklad

Therese Lindgrens varma choklad

Missa inte den här lyxiga varma chokladen lagad från grunden, med Therese Lindgrens goda recept. Passar perfekt en kylig dag eller som avslutning på kvällen.

1 Portioner
15 min
11 rating

Ingredienser1 Portioner

3 dl
1 st
vaniljstång
1 st
kanelstång
50 g
riven vegansk choklad
lite kaffe (valfritt)
toppa med Oddlygood Easy whipping, veganska mini-mashmallows och riven choklad

Gör så här

  1. Koka upp havremjölk med vaniljstång och kanelstång. Låt dra i 15 minuter. Plocka därefter upp vanilj- och kanelstången.
  2. Värm havremjölken igen till ca 80°C, häll mjölken över chokladen och tillsätt lite kaffe om du vill.
  3. Mixa med stavmixer och servera med lite vispad Easy whipping, mini-marshmallows och riven choklad.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.