
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
30 min
Totalt
45 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 75 g hallon (färska eller frysta)
- 75 g jordgubbar (färska eller frysta)
- 1 msk lönnsirap
- ½ tsk vaniljpasta
Topping
-
1½ dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 4 %Prova vår extra krämiga naturella yoghurt utan laktos. Yoghurten är lika god till frukost eller…
- ½ dl granola
- 3 jordgubbar, färska
- 1 msk pistagenötter, finhackade
Dela recept
Instruktioner
- Mosa bären i en kastrull, tillsätt lönnsirap och vanilj. Koka ihop bär och lönnsirap till en kompott på medelvärme. Låt svalna och förvara i kyl.
- Lägg lite kompott i botten på ett glas eller skål, fyll upp med yoghurt och toppa med mer kompott, färska skivade jordgubbar och hackade pistagenötter.
Till recepten
Dela recept