
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
40 min
Totalt
55 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
5 dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 4 %Prova vår extra krämiga naturella yoghurt utan laktos. Yoghurten är lika god till frukost eller…
- 4 ägg
- ½ dl lönnsirap
- 1½ tsk vaniljpasta
- 1 msk strösocker, valfritt
- 3 msk majsstärkelse
- 1 msk lime (pressad)
- 1 tsk limeskal, rivet
- 1 krm salt
Topping
- 3 digestivekex
- 0 kg mynta
- 0 kg rivet limeskal
Dela recept
Instruktioner
- Värm ugnen till 175 °C.
- Spänn fast ett bakplåtspapper i botten på en springform (ca 18 cm i diameter). Smöra kanterna noga.
- Blanda yoghurt, ägg, lönnsirap, vanilj, strösocker, majsstärkelse, pressad lime, limeskal och salt i en bunke.
- Kärna ur och skiva nektarinerna. Toppa smeten med nektarinerna. Och grädda i mitten av ugnen i ca 45 minuter.
- Toppa med smulade digestivekex, myntablad och riv över limeskal.
Till recepten
Dela recept