Tävlingsregler

Tävling "Vinn med Valio PROfeel®" - Allmänna tävlingsvillkor

 1. Genom att acceptera tävlingsvillkoren godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och ort att publiceras på valio.se. Efter avslutad tävling och när priserna har delats ut till vinnarna kommer personuppgifter som samlats in om de tävlande att raderas.
 2. Genom att godkänna dessa allmänna tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
 3. Ansvarig för tävlingen är: Valio Sverige AB Lindhagensterrassen 1 Box 30065 104 25 Stockholm
 4. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 18 år vid tävlingens start samt acceptera reglerna för tävlingen.
 5. Var med och tävla startplatser till Vårruset 2022. För att tävla äter du en valfri Valio PROfeel shake, pudding eller fluff och tar en bild på din stund med produkten där minst en Valio PROfeel förpackning syns tydligt i bilen. Skicka sedan bilden via avsett formulär på vinnmedvalioprofeel.se. Där lämnar du också ditt namn, ditt mobilnummer och din e-post adress för att du ska kunna bli kontaktad för det fall du vinner. Tävlingsbidrag utan mejladress diskvalificeras.
 6. Tävlingen pågår mellan den 7 februari och 17 april 2022.
 7. Under tävlingstiden utses tre nya vinnare vinnare varje vecka. Två av vinnarna vinner varsin individuell startplats och den tredje vinnaren vinner startplatser för ett lag om 6 startplatser, det innebär att under tävlingsperioden finns det 20 st individuella och 10 lagstartplatser att vinna. Direkt efter att hela tävlingsperioden avslutats utses vinnarna av övriga priser, det vill säga 3 st presentkort på Asics löparskor och 5 st flowlife massagekuddar. Koder för individuell- eller lagstartplats i Vårruset skickas ut till vinnarna via mejl. Vinnaren registrerar därefter koden på www.varruset.se/kod senast tre dagar innan det evenemang man valt. Observera att koden endast fungerar för anmälan innan de tre dagarna före respektive evenemang och vinnare som inte använt sin kod tappar därefter sin möjlighet att lösa in vinsten.
 8. Tävlingspriser

-20 st individuella startplatser till Vårruset 2022, värde ca 345 kr

-10 st lagstartplatser till Vårruset 2022, värde ca 1300 kr

-3 st Asics presentkort, värde 1500 kr

-5 st Flowlife massagekudde, värde ca 1000 kr

 1. Du kan delta flera gånger i tävlingen genom att skicka in nya tävlingsbidrag, detta kan göras 1 gång per vecka under tävlingstiden, tävlingsveckorna pågår måndag till och med söndag under hela tävlingsperioden. Sammanlagt kommer alltså 38 vinnare att utses.
 2. Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt.
 3. Tävlingen är inte öppen för anställda på Valio Sverige AB eller hos annat företag inblandat i tävlingen. Valio Sverige AB förbehåller sig rätten att inte utfärda något pris (och att välja ut en annan vinnare) om Valio Sverige AB får vetskap om eller på sannolika grunder anser att en vinnare inte är kvalificerad att delta i tävlingen.
 4. Valio Sverige AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till Valio Sverige AB. Valio Sverige AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling.
 5. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Valio Sverige AB beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas.
 6. Vid misstanke om fusk i något avseende äger Valio Sverige AB rätt att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas.
 7. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Valio Sverige AB:s marknadsavdelning. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
 8. Vinnare blir de som enligt juryn fångat sin stund med Valio PROfeel på bäst sätt med sin bild.
 9. Vinnaren kommer att kontaktas via e-post. Valio Sverige AB kommer att försöka nå vinnaren under 5 arbetsdagar från att varje veckotävling avslutats. Om inte vinnaren gått att nå äger Valio Sverige AB rätt att utse en ny vinnare i tävlingen. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor.
 10. Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Valio Sverige AB. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Valio Sverige AB får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Valio Sverige AB:s normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.
 11. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Valio Sverige AB förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.
 12. Alla deltagare i tävlingen erbjuds 20% rabatt på Vårrusets startavgift. Ett mejl med instruktioner och kod för inlösen av rabatten skickas till tävlingens deltagare direkt efter efter att ett tävlingsbidrag skickats in via tävlingsformuläret på www.vinnmedvalioprofeel.se. Rabatten gäller för anmälan under perioden den 7/2 - 17/4 2022.