Tävling: vilken är din favoritprodukt?

Tävling: vilken är din favoritprodukt?

Många av er har semester just precis nu eller har precis kommit tillbaka. Hur tillbringar ni semestern? I hängmattan läsandes en deckare? Eller rör ni på er? Spelar tennis, joggar tidigt på morgonen innan det har blivit för varmt och simmar i havet?
Glöm då inte att fylla på med protein som är viktigt för musklernas funktion och tillväxt. I Valios sortiment finns produkter just för människor som er, den sportiga typen. De heter Valio PROfeel® och finns som dryck, yoghurt och kvarg. Hela sortimentet är förstås laktosfritt och innehåller viktiga D- och B-vitaminer.

För mig personligen har kvarg blivit en favorit. Den är väldigt god och mättande. Bland alla Valios produkter är det dock den röda mjölken som ligger mig allra varmast om hjärtat.
Månadens fråga är: vilken är er favoritprodukt i Valios sortiment och varför?

Skriv ditt svar i kommentarsfältet nedan senast den 27 augusti och ni är med och tävlar om fina produkter från Iittala. Den 28 augusti presenterar vi tre lyckliga vinnare.

Hälsningar Åsa

Kommentarer

Anne Adolfsson skriver:

Min favoritprodukt
Valio Eila laktosfri naturell yoghurt 4% är min favorit. Krämig yoghurt som jag kan variera med olika slags mysli, nötter, frön och bär. Då orkar jag hela förmiddagen eftersom äter det mest till frukost.

Linda H skriver:

Valios laktosfria
Valios laktosfria rabarberyoghurt. Dels är den väldigt god och mycket positivt att den är utan bitar men den blir även helt suverän som tårtfyllning! Frukost/mellanmål/tårtfyllning i en och samma paket =)

Lennart skriver:

Proteindryck kaffe
Valio PROfeel proteindryck kaffe är just nu min favorit eftersom jag försöker minska kaffedrickandet.

Jasmine skriver:

Laktosfri naturell yoghurt 2,5%
Min favoritprodukt är utan tvekan den laktosfria naturella yoghurten med 2,5% fetthalt. Perfekt krämig konsistens och rund god yoghurtsmak med balanserad syra. Jag äter den till frukost med frysta blåbär eller kanel och kardemumma eller som mellanmål med färska fikon. Svårt att hitta någon annan laktosfri yoghurt som slår denna i krämighet!

Sebastian Adolfsson skriver:

Mjölk
Mjölk är absolut min favoritprodukt i Valios sortiment. Dricker varje dag ca en liter mjölk, både till mat, frukost och kvällsmål. Nyttigt och jag mår bra av mjölk.

Anna ersson skriver:

Favorit!
Valio eilas laktos laktosfria gammeldags vaniljsås är så nära himmelen man kan komma :)

Åsa H skriver:

ProFeel Proteinyoghurt blåbär/jordgubb
Bara för att den är så god ! Det får vara så nyttigt som helst, men smakar det inte bra äter man det inte. Men denna produkt har ni lyckats med. Min favorit i mejeridisken !

Gunilla Egelstad skriver:

Valios Vaniljyougurth med päron
Så len och mild som bara.. Valio kan vara Och vet ni vad? Min mage blir varje dag jätteglad!

jenny nordberg skriver:

Smakfullt och laktosfritt Smör <3
En suverän produkt är Valios Laktosfria smör med helt underbar smak och mej veterligen enda Laktosfria smöret på marknaden. Köper det även fast jag inte är laktosintolerant för det är så gott. Valio Eila™ laktosfri smör är tillverkad särskilt utvald grädde vilket ger den finaste smörsmaken

Göran Karlsson skriver:

Valio Vanilj persika Yoghurt
Yo-ghurt med vanilj och persika är krämig och smakfull så mina smaklökar dansar samba av glädje. Använder den som efterätt istället för glass för den är godare och nyttigare

Nils karlsson skriver:

Cream chees är min favorit
brukar blanda den med rödlök oliver och tärnad kassler och äta till lunch på jobbet och längtar ibland efter det när jag är lite hungrig och ska sova på kvällen

Anneli Pettersson skriver:

Valio OLO jordgubb är min
Valio OLO jordgubb är min favoritprodukt, för att den smakar gott och är lagom söt, men framför allt för att min mage mår bra av Valio OLO!

Jeanette skriver:

Mjölk
Har varit laktosintolerant i många år och det är så skönt med det stora utbudet av produkter som nu finns i Valios sortiment. Mjölken är nog den produkt som jag uppskattar allra mest. Rismjölk och havremjölk i all ära, men att kunna dricka riktig mjölk till nybakta bullar är en höjdare.

Mona J skriver:

YO-hurt
Älskar alla smakerna,MEN nu i sommar har verkligen sommarbär blivit den största favoriten.Har kompletterat med egna jordgubbar från landet.

Anne-Louise Andersson skriver:

Yoghurt
Vaniljyoghurt med citron. Denna lite syrliga smak är otroligt god. Har äntligen hittat min absoluta favorit.

Anne-Louise Andersson skriver:

Vaniljyoghurt med citron.
Vaniljyoghurt med citron. Denna lite syrliga smak är otroligt god. Har äntligen hittat min absoluta favorit.

Gisela skriver:

Laktosfri vispgrädde
Jag gillar verkligen vispgrädden, som funkar lika bra i maten som till desserten. I sommar har vi gått loss ordentligt på jordgubbar med vispgrädde. Eftersom barnen har kompisar som är laktosintoleranta så är det så skönt att inte behöva tänka på den biten. Och Valios vispgrädde smakar ju precis lika bra som andra som inte är laktosfria.

Sophie Michelle Persson skriver:

Smör
Valio Eila laktosfria smör är min favoritprodukt - vi har nämligen en kompis som är laktosintolerant, och det är guld värt att ha bra produkter att använda när man ska baka laktosfritt. Smaken blir jättegod och man märker ingen skillnad!

Christine Carlström skriver:

Jag lever på Valio Eila,
Jag lever på Valio Eila, särskilt citron. Jag älskar den. Den är somrig, fräsch och inte så söt. Äter det till både frukost, lunch och middag ibland. Min man blir tokig på mig, men jag är ständigt så sugen på Valio Eilas yoghurtar. Skönt att det också är den enda yoghurt jag kan äta utan att få magproblem!

Anna skriver:

Jag älskar er goda
Jag älskar er goda proteinkvarg med blåbärs smak.Den får mig att drömma mig tillbaka sommarens färska bär.Blåbär är mitt favorit bär med en massa nyttiga vitaminer och mineraler.

Anna skriver:

Jag älskar er goda
Jag älskar er goda proteinkvarg med blåbärs smak.Den får mig att drömma mig tillbaka sommarens färska bär.Blåbär är mitt favorit bär med en massa nyttiga vitaminer och mineraler.

Anna Nilsson skriver:

Proteinkvarg
Jag älskar er goda proteinkvarg med blåbärs smak.Den får mig att drömma mig tillbaka sommarens färska bär.Blåbär är mitt favorit bär med en massa nyttiga vitaminer och mineraler.

Anna Nilsson skriver:

Proteinkvarg med blåbär
Jag älskar er goda proteinkvarg med blåbärs smak.Den får mig att drömma mig tillbaka sommarens färska bär.Blåbär är mitt favorit bär med en massa nyttiga vitaminer och mineraler.

Marika skriver:

Valio Eila
Varianten med greek yoghurt citron är frisk, god och mättande! Perfekt till frukost och mellanmål eller till kvällen med lite bär som efterrätt.

Kristin skriver:

Kvarg
PROfeel proteinkvarg, har blivit min favorit på senare tid, när ni lanserade den ganska nyligen. Den passar superbra för mig som tränar eftersom den innehåller mycket protein. Eftersom jag är laktosintolerant har jag tidigare inte kunnat äta vanlig kvarg som många idrottare gör, andra märken för liknande produkt har inte varit någon höjdare. Det som är bra också är att den finns i olika smaker. Blåbär är min favorit! Tummen upp för det! :)

Eva Albin skriver:

Gräddfil
Valio laktosfria gräddfil har gjort min mage stabil Till sillen, chipsen och laxsåsen den kalla, dessa tidigare kriser nu min mage palla.

Pia Persson skriver:

Yoghurt
laktosfri naturell yoghurt 4% , krämigt god Perfekt att variera med bär och frukt , utifrån årstid och morgonhumör :)

Ulrika skriver:

YOghurt Sommarbär
Favorit sedan många år. Len och mjuk och med en söt arom. Med denna yoghurt har jag lite sommar... 52 veckor om året!

Hanna N skriver:

Mjuka, lena päron utan bitar!
Helt klart Valio vanilj päron utan fruktbitar! Den är så krämig och underbar och både jag och barnen älskar den! Enda måltiden det är knäpptyst runt matbordet är på frukosten när den serveras!

gun sättermann skriver:

Valio proteinyoghurt
Valio proteinyoghurt grönt äpplen min favorit, bra mellanmål som enkelt tas med både hit och dit

Camilla skriver:

YOghurt med skogsbär
Enkelt att uti kylen plocka bär utan att jag slipper i skogen leta efter dem här och där Så lätt man blir mätt Smakfullt och nyttigt på alla sätt!

Kristina D skriver:

Min favorit
Jag måste vara ärlig och säga äkta smör. Det går nog 1 paket i veckan till bakning och matlagning. Ibland går det åt mycket mer än så. Till fisken, till steken, till potatismoset, till kladdkakan, till sparrisen, till mackan, till sockerkakan och bullarna, till såsen, till småkakorna och till julkonfekten. Ett måste i kylskåpet.

Kristiina Söderström skriver:

Min favorit Valio produkt
Min favorit Valio produkt är YO-ghurt banan/vanilj 0,05%. Startar dagen gott, passar till mellanmålet så flott och det bästa enligt mina barn de fått! En smak från min barndom som jag fört vidare till småfolket hemma.

Ulf skriver:

Bjuder på det bästa när jag får besök
När jag får besök av min bror köper jag in massor av Valios laktosfria mjölkdryck, den godasye av alla laktosfria mjölkdrycker. Den är så pass god att jag gärna köper och dricker den själv även om jag inte är laktosintolerant. Perfekt såväl till kanelbullen som kaffet!

Ulf skriver:

Bjuder på det bästa när jag får besök
När jag får besök av min bror köper jag in massor av Valios laktosfria mjölkdryck, den godaste av alla laktosfria mjölkdrycker. Den är så pass god att jag gärna köper och dricker den själv även om jag inte är laktosintolerant. Perfekt såväl till kanelbullen som kaffet!

Tomas skriver:

Yoghurt
Er underbara yoghurt är en stor favorit, utmärkt konsistens och en mycket god smak. Man riktig känner hur nyttig och välgörande den är. -Jag älskar den!

Camilla skriver:

Valio Creme Cheese
Valios creme cheese är en stapelvara hemma i vår kyl. Den används till allt! Till ett fräscht pålägg på frukostmackan med lite grönsaker till. Till middagen istället för tunga gräddsåser. Man kan tex göra en underbar röra med Valios creme cheese till en bakad potatis Och sist men inte minst,till efterrätten. Valio creme cheese i en cheese cake naturligtvis

Kristina Gustafsson skriver:

Valio Vanilj yoghurt blåbär 2
Valio Vanilj yoghurt blåbär 2,1% för att den gör att varje morgon känns lyxig!

Annica Nilsson skriver:

Gottigottgott!
min favorit Valio OLO™ yoghurt för matsmältningen blåbär 2,7 %, för den passar mig väldigt bra för jag har problem med magen. så därför är det min favorit..

Felicia skriver:

Min Valio favorit
Har nyss IBS diagnos fått, och börjat vänja mej så smått, vid att min kost anpassa, för att den till magen ska passa. Oboy har alltid varit en favorit, men vanlig mjölk har fått magen att må skit, så Valio´s mellanmjölkdryck står alltid på vårat bord, den godaste drycken på våran jord.

Ing-Marie Polichetti skriver:

Min favoritprodukt från Valio
Här hemma är det Valios laktosfria lättmjölk som MÅSTE finnas hemma. Om jag försöker byta ut den mot annat märke så märker mina barn skillnaden direkt :) Ingen annan laktosfri mjölk är så god som Valios!

Marta skriver:

Favoriten på hyllan
Stort tack för ni gör dem allra bästa laktosfria produkterna! För 15 år sen när jag fick reda på intolerans var inte utbudet på laktosfritt stort eller särskilt roligt. Era yoghurtar är så krämiga och goda, precis som de ska vara! Just nu är min favorit kungsbär. Min mage blir glad och jag blir glad. Inte behöver jag längre uppoffra min mage för att äta något gott. Utan kan vara snäll mot den och samtidigt njuta, tack!

camilla senneson skriver:

Smööööööör!!
Valios smöööööör....så mör så man nästan dör!! Har det till allt från bakning till att steka grönsaker i... Underbart nötigt och gott :)

Heidi skriver:

Storfavorit...
...just nu är Valios vaniljyoghurt med citronsmak, går hem både hos de vuxna och barnen hemma. Fräsch och god, kiitos!

Marie Tagesson skriver:

Gott & nyttigt
PeoFeel proteinkvarg med vanilj smak! Den är Perfekt efter träning eller som mellan/kvällsmål. Lätt och snabbt och går att göra på olika sätt för att inte bli trött på smaken, Supergott att ha i lite goda bär, eller varför inte lite funlight :) gott & nyttigt!

anneli ask hansson skriver:

tävling
valio vispgrädde & matlagningsgrädde använder vi & vispgrädden använder vi för att man blir inte så däst som man blir av vanlig vispgrädde.

Per Hallberg skriver:

min favorit är youghurten med
min favorit är youghurten med persika/papaya, den är helt exotiskt god!

Annelie Andersson skriver:

MJÖLK
JAG ÄLSKAR MJÖLK! Det går inte att leva utan VALIO och kall mjölk..

Camilla skriver:

Favorit
Svårt välja en favorit, men den som jag köper oftast är Valio Eila mellanmjölk. En god dryck som passar ihop med det mesta och släcker törsten på såväl stora som små, oavsett om man är laktosintolerant eller inte. Tummen upp för denna dryck!

Anette Landström skriver:

Min Valia-favvo!!
Naturell yoghurt från Valio är min absoluta favorit Med den i kylen kan man rädda vilken dag som helst Och fixa en måltid som gör alla mätta o belåtna även om Mina fotbollssöner oväntat har med sig halva laget hem.. Med naturell yoghurt kan jag snabbt göra en kall röra med De kryddor som finns hemma eller röra ihop en läcker soppa Med lite buljong och kryddgrönt ihop med yoghurten eller bara Hacka frukt och blanda med Youghurt och toppa med honung Och hackad mandel...helt enkelt oändliga möjligheter till läckerheter!!!

Sidor

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar