Vinnaren i Valios smoothietävling!

Vinnaren i Valios smoothietävling!

Stort tack till alla som varit med och tävlat i vår smoothietävling, massor av fina bidrag har kommit in! Det som till slut utsågs till vinnare var The Ultimate Rainbow Smash Down Smoothie (with extra everything) av Malou Winter, stort grattis önskar vi på Valio!

Kommentarer

Anna skriver:

Grattis Malou! Kul att du
Grattis Malou! Kul att du vann, du gjorde en fin film! Men till Valio vill jag framföra detta. Nu vanns förstapriset av en professionell frilans fotograf/filmare/originalare. Flera av deltävlingarna vanns av personer vars yrke är grafiska designers, andra typer av designers, en har egen firma inom reklamfoto och produktfotografering t ex. (Snabb googling ger träff, inte svårt att hitta infon på nätet.) Nästa gång kanske ni på Valio kan hitta på en tävlingsform som är mer riktat till vanliga konsumenter, alltså era, kanske lite tråkiga och oproffsiga, men trogna kunder?

Kelly skriver:

Hej Anna,
Tack för att du hör av dig till oss. Alla våra tävlingar är riktade till våra trogna kunder såklart. Men, jag tar vidare din input och framför det till rätt person hos oss på Valio! Glad måndag, Nena på Valio

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar