Fortsätt till innehållet

16.5.2023

Valio fortsätter sin tillväxtresa med ny CFO

Magnus Palm. Magnus Palm är ny CFO på Valio Sverige

Vi på Valio Sverige är glada att få välkomna Magnus Palm som ny CFO. Magnus har en gedigen kompetens och erfarenhet inom finans och ledarskap och kommer närmast från Hemköp där han haft en roll som Head of Analysis and Business Control.

I rollen som CFO för Valio Sverige kommer Magnus vara en nyckelperson för att fortsatt driva Valio mot lönsam och hållbar tillväxt. Med sin utmärkta förståelse av dagligvaruhandeln och spetskompetens inom business controlling och datadriven analys, är han perfekt för CFO-rollen.

– Valio har haft en fin tillväxt, samtidigt som vi stärkt vårt hållbarhetsarbete och vårt medarbetarengagemang de senaste åren. Med Magnus erfarenhet och kompetens kommer vi att kunna ta nästa steg i vårt arbete att växa både lönsamt och hållbart samt stärka vår position på marknaden, säger Robert Auselius, VD Valio Sverige AB

– Jag ser verkligen fram emot att få börja på Valio. Det är ett företag med starka och goda värderingar som jag delar. Jag hoppas dessutom att jag med min kompetens och erfarenhet kan bidra till Valios fortsatta tillväxtresa, säger Magnus Palm.

Utöver sin kompetens inom finans så är Magnus en uppskattad ledare och kommer att ingå i Valio Sveriges ledningsgrupp med start den 15 maj 2023.

För mer information eller högupplösta bilder, kontakta:
Kalle Löfstrand, presskontakt på Valios kommunikationsbyrå Shomei
Mail: kalle.l@shomei.se  
Mobil: 0733-58 26 65

Anette Björnlund, kommunikations- och hållbarhetschef, Valio Sverige AB
Mail: anette.bjornlund@valio.se
Telefon:0703-03 35 61
 

Läs de senaste nyheterna