Fortsätt till innehållet

13.2.2019

Valio utökar sortimentet inom yoghurt

Valio Mild yoghurt naturell 3 procent

Nu utökar Valio sitt goda yoghurtsortiment med nyheten Valio Mild yoghurt naturell – en krämig yoghurt i två populära fetthalter, 3 % och 6 %. Valio är i dag marknadsledare inom laktosfri naturell yoghurt och kan nu alltså även erbjuda naturell yoghurt till den som inte vill köpa laktosfritt.  

Valio har ett brett utbud av yoghurt. Nu breddas sortimentet med lanseringen av Valio Mild yoghurt naturell i två populära fetthalter, 3 % och 6 %. Yoghurtarna är lika goda att äta som de är, som tillsammans med bär eller müsli. Förpackningen är dessutom helt växtbaserad, vilket innebär att alla delar är gjorda av förnybart material som leder till minskade koldioxidutsläpp.  

– Valios nya naturella yoghurt är både krämig och god. Många uppskattar vår härliga vaniljyoghurt och det är roligt att även kunna erbjuda en naturell variant, säger Anna Nicou, produktchef på Valio.    

Nyheterna kommer att finnas från vecka 7 i dagligvaruhandeln. Rekommenderat konsumentpris för 1 kg är 12:90 kr för 3% och 15:90 kr för 6%.

För mer information eller högupplösta bilder, kontakta:
Elin Mattsson, presskontakt på Valios kommunikationsbyrå Kelly and Pling
Mail: elin.m@kellyandpling.com
Mobil: 070-660 59 58

Anette Björnlund, marknadschef, Valio Sverige AB
Mail: anette.bjornlund@valio.se
Telefon: 08-725 51 50

Läs de senaste nyheterna