
Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
1 msk
Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
- 300 g kycklingfilé
- ¼ tsk salt
- 0 kg svartpeppar malen
- 2 romansallad (krukor)
- 100 g parmesan
- 2 dl krutonger
Sås
- 0 kg svartpeppar, nymalen
-
2 dl
Valio Laktosfri grekisk yoghurt naturell 0,4%Krämig och len laktosfri grekisk yoghurt med låg fetthalt, goda bakterier och rik på protein.…
- 1 msk fisksås
- 2 vitlöksklyftor
- 1 tsk socker
Dela recept
Instruktioner
- Hetta upp en klick smör i en stekpanna. Stek kycklingfiléerna och krydda dem med salt och peppar.
- Skölj salladen och riv den i mindre bitar.
- Förbered såsen genom att blanda ingredienserna med stavmixer.
- Lägg upp sallad på ett serveringsfat och strö över parmesan. Skiva kycklingfilén och lägg ovanpå. Avsluta med krutonger och den sista parmesanen på toppen.
- Servera dressingen på sidan av salladen.
Till recepten
Dela recept