Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
18 min
Totalt
38 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
1½ dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 2 dl vetemjöl
- 2 dl strösocker
-
125 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 1 dl kakao
- 1 krm salt
Till servering
-
3 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 1 vaniljstång
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175°C och kläm fast ett bakplåtspapper i botten av en springform (ca 27 cm Ø). Smöra och bröa kanterna.
- Smält smöret.
- Blanda ihop de torra ingredienserna i en skål.
- Blanda ner det smälta smöret och grädden i skålen.
- Häll smeten i formen och grädda i ca 18-20 minuter. Låt svalna.
- Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Vispa grädde med vaniljfröna och servera till.
Till recepten
Dela recept