Fortsätt till innehållet
Pizza med tångkaviar

Pizza med tångkaviar

Siri Barjes recept på vegetarisk pizza bianco - vit pizza utan tomatsås - med tångkaviar, crème fraiche och lök. Pizzan blir ett perfekt drinktilltugg eller en god lättsam förrätt skuren i bitar.

Pizza med tångkaviar

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • pizzadeg
  • 150 g riven ost, mozzarella
  • ⅔ dl
    Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%
    Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
    Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12% 200 g
  • 12 tsk tångkaviar, röd
  • ½  rödlök, finhackad
  • citron, finrivet skal från
  • 1 msk dill

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C med en plåt i.
  2. Dra eller rulla ut pizzadegen till önskad storlek.
  3. Toppa med riven ost.
  4. Grädda pizzan i ca 10-12 minuter eller tills kanterna har fått fin färg.
  5. Klicka ut crème fraiche, tångkaviar och rödlök jämt över pizzan. Toppa med citronskal och färsk dill.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.