
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
12 min
Totalt
27 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn225°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 pizzadeg
- 150 g riven ost, mozzarella
-
⅔ dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 12 tsk tångkaviar, röd
- ½ rödlök, finhackad
- 1 citron, finrivet skal från
- 1 msk dill
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225°C med en plåt i.
- Dra eller rulla ut pizzadegen till önskad storlek.
- Toppa med riven ost.
- Grädda pizzan i ca 10-12 minuter eller tills kanterna har fått fin färg.
- Klicka ut crème fraiche, tångkaviar och rödlök jämt över pizzan. Toppa med citronskal och färsk dill.
Till recepten
Dela recept