Att bli stark smakar gott

Tävla och vinn startplatser till Vårruset 2023 och en årsförbrukning Valio PROfeel®

Älskar du träning och goda färska proteinmellanmål har du kommit rätt!

Så här lätt tävlar du

 1. Maila ditt namn och mobilnummer till oss på tavling@valio.se. Skriv "PROfeel" i mailets ämnesrad. Max ett tävlingsbidrag per deltagare.

 2. När tävlingen avslutats dras vinnarna bland de inkomna tävlingsbidragen.

Genom att skicka in ditt tävlingsbidrag acceptetar du tävlingsvillkoren som du hittar längre ner på sidan.

Tävlingen pågår under perioden 13/2-2/4 - 202

Ditt namn, mobilnummer och e-postadress. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna kontakta dig om du är en av de lyckliga vinnarna. Vi kommer endast att kontakta dig gällande din medverkan i tävlingen eller vid vinst.

Alla vinnare publiceras här.

Tävlingspriser

Vinn en årsförbrukning Valio PROfeel, perfekt för dig som tränar och vill fylla på med protein efter träningspassen. Du kan också vinna lagstartplatser för ett helt lag med 6 startplatser till Vårruset.

1:a pris: Värdekuponger för inköp av Valio PROfeel proteinprodukter + en lagstartplats till Vårruset. Värde 3120 kr + 1470 kr = totalt 4590 kr.

2-10:e pris: lagstartplatser till Vårruset. Värde 1470 kr.

PROfeel efter varje träningspass

Hur kom vi fram till vad en årsförbrukning är? Folkhälsomyndighetens rekommendation för vuxna 18-64 år är minst 150 – 300 minuter pulshöjande fysisk aktivitet per vecka. Vi har mot denna bakgrund räknat med 3 st 60 minuters pass per vecka och en förpackning PROfeel innan eller efter varje pass. Värdet av vår vinst motsvarar ca 3x52 = 156 st PROfeel beroende på vilken butik och vilken PROfeelprodukt du väljer när du använder värdekupongerna.

Spring Vårruset med dina kompisar

En lagstartplats till Vårruset gäller för ett helt lag med 6 startplatser så att du kan springa med dina kompisar.

Vårruset är ett motionslopp för alla tjejer – gammal som ung, otränad som vältränad. Spring, jogga eller promenera 2,5 km eller 5 km och du väljer själv hur du vill genomföra ditt lopp. Det är rörelseglädje och gemenskap som står i centrum.

Läs mer och inspireras på www.varruset.se

Protein bidrar till att öka muskelmassan. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Tävling ”Tävla med Valio PROfeel och vinn en årsförbrukning”

Tävlingsvillkor

 1. Genom att acceptera tävlingsvillkoren godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen och utse vinnare, detta gäller alla deltagare i tävlingen, samt att administrera och skicka vinster till de som vinner. Blir du en av vinnarna kommer personuppgifterna också att sparas för att kunna administrera bokföring och beskattning. De som vinner får ett separat mejl med ytterligare upplysningar om detta. För tävlingsdeltagare som inte vunnit raderas personuppgifterna efter avslutad tävling när priserna delats ut till vinnarna. Vinnarnas personuppgifter sparas dock för lagstadgad hantering inom bokföring och beskattning.

 2. Genom att godkänna dessa allmänna tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.

 3. Ansvarig för tävlingen och personuppgifter är:

  Valio Sverige AB

  Lindhagensterrassen 1

  Box 30065

  104 25 Stockholm

  Telefon 08 - 725 51 50

 4. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 18 år vid tävlingens start samt acceptera reglerna för tävlingen.

 5. Var med och tävla om en ”årsförbrukning” Valio PROfeel, beräknat till att motsvara ungefär 156 st konsumentförpackningar á maximalt 20 kr per förpackning.

 6. Tävlingsbidrag skickas med e-post till tavling@valio.se och mailet måste innehålla deltagarens namn, mobilnummer och e-postadress. Tävlingsbidrag utan dessa uppgifter diskvalificeras.

 7. Tävlingen pågår under perioden den 13 februari till och med den 2 april 2023. Efter att tävlingen avslutats dras sammanlagt 10 vinnare genom en slumpmässig dragning bland de inkomna tävlingsbidragen.

1:a pris - en vinnare vinner Värdekuponger samt lagstartplats till Vårruset med ett sammanlagt värde om 3120 kr + 1470 kr = 4590 kr.

2-10:e pris - nio vinnare som vinner varsin lagstartplats till Vårruset, varje lagstartplats gäller för sex stycken Vårrusetdeltagaren. Värde 1470 kr.

 1. Tävlingspriserna består av värdekuponger från Valio som löses in mot PROfeelprodukter i de flesta dagligvarubutiker samt av värdekoder som används vid anmälan till Vårruset 2023. Eventuella rese- eller transportkostnader ingår inte. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor.

 2. Det är endast tillåtet att delta med 1 tävlingsbidrag per deltagare och ingen person kan vinna mer än ett pris. Sammanlagt kommer 10 stycken vinnare att utses

 3. Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt.

 4. Tävlingen är inte öppen för anställda på Valio Sverige AB. Valio Sverige AB förbehåller sig rätten att inte utfärda något pris (och att välja ut en annan vinnare) om Valio Sverige AB får vetskap om eller på sannolika grunder anser att en vinnare inte är kvalificerad att delta i tävlingen.

 5. Valio Sverige AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till Valio Sverige AB. Valio Sverige AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling.

 6. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Valio Sverige AB beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas.

 7. Vid misstanke om fusk i något avseende äger Valio Sverige AB rätt att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas.

 8. Vinnarna dras vid en slumpmässig dragning bland de inkomna tävlingsbidragen senast 7 dagar efter tävlingen avslutats. Dragningens resultat kan inte överklagas.

 9. Vinnarna kommer att kontaktas personligen via e-post eller telefon. Valio Sverige AB kommer att försöka nå respektive vinnare under 14 arbetsdagar från att tävlingen avslutats. Om inte vinnaren gått att nå äger Valio Sverige AB rätt att utse en ny vinnare i tävlingen, vinnare som inte gått att nå inom den angivna tiden har inte rätt till kompensation för det fall ny vinnare utses. Förnamn, första bokstav i efternamnet och ort kommer att publiceras på https://www.valio.se/aktuella-tavlingar/tavla-med-valio-profeel-och-vinn-en-arsforbrukning/vinnare

 10. Tävlande bidrag får inte innehålla något som kan uppfattas som stötande eller som strider mot Valios allmänna villkor eller gällande rätt. Valio har rätt att plocka bort bidrag som Valio anser strider mot dessa villkor eller på annat sätt vi finner olämpligt.

 11. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Valio Sverige AB förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsregler.

Läs mer om Valios integritetspolicy.

Valio PROfeel® proteinprodukter

Valio PROfeel® är en serie färska och proteinrika produkter i flera olika varianter och goda smaker. Vår mousse, pudding och shake är alla suveräna mellanmål när du vill fylla på med protein. Produkterna är laktosfria och utan tillsatt socker.

Läs mer