Fortsätt till innehållet
Gräddkola- och blåbärsmuffins

Gräddkola- och blåbärsmuffins

Muffins med smak av blåbär och PROfeel® proteinpudding gräddkola är enkla att baka och ljuvligt goda. Perfekta efter-träningen-mat då de är maxade med protein. Glutenfria blir de om du använder glutenfria havregryn.

Gräddkola- och blåbärsmuffins

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • bananer
  • 1 dl
    Valio PROfeel® proteinpudding gräddkola
    Valio PROfeel® proteinpudding är ett gott och krämigt mellanmål med smak av ljuvlig gräddkola. Produkten…
    Valio PROfeel® proteinpudding gräddkola
  • ägg
  • 2½ dl havregryn
  • 1½ tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • 1½ dl blåbär, färska eller frysta
  • bakformar

Instruktioner

  1. Mosa bananerna med en gaffel tillsammans med puddingen och äggen till en jämn smet. Blanda havregryn, bakpulver och salt och rör ner.
  2. Häll i blåbären och rör försiktigt om så att blåbären inte går sönder.
  3. Fördela smeten i bakformarna.
  4. Grädda i ugnen på 220 i °C i ca 20 minuter.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.