
Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
20 min
Totalt
40 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn225°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 4 kycklingklubbor
- 1 tsk salt
- ½ tsk svartpeppar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 rödlök
-
1 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 2 dl äppeljuice
- ½ dl tomatpuré
- ½ dl grov dijonsenap
- 2 dl honung
- 1 tsk cayennepeppar
- 1 msk paprikapulver
- 3 msk worcestershiresås
- 1 msk balsamvinäger
Dela recept
Instruktioner
- Ta bort skinnet från kycklingen. Krydda med salt och peppar. Lägg klubborna i en ugnsform.
- Hacka rödlöken och vitlöken och fräs i en klick smör i en stekpanna.
- Tillsätt tomatpuré och fräs ytterligare en stund. Tillsätt resten av ingredienserna och koka tills ungefär hälften av såsen är kvar.
- Marinera kycklingbenen och var generös med såsen. Lägg kycklingbenen på grillen eller grädda dem i ugnen på 225 grader i cirka 20 minuter.
- Servera med exempelvis coleslaw, grillade majskolvar och valfri kolhydrat.
Till recepten
Dela recept