Förberedelsetid
Aktiv
25 min
Passiv
2 h
Totalt
2 h 25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 200 g vit choklad, vegetabilisk
- 1 dl oddlygood® Easy Cooking
- ½ g saffran
- 3 dl riven kokos
- 1 msk vaniljsocker
- ½ tsk apelsinzest
- 0 kg kokosflingor eller pärlsocker till garnering
Dela recept
Instruktioner
- Hacka chokladen grovt.
- Värm havregrädden med saffranet i en kastrull. Dra av från plattan och häll ner chokladen. Blanda allt väl.
- Blanda ned kokos, vaniljsocker och apelsinzest. Lägg allt i en mixer och mixa slätt.
- Pensla en tallrik eller en form med olja, lägg på smeten och täck med ett bakplåtspapper. Låt svalna i kylskåpet i minst 2 timmar eller tills smeten känns fast.
- Forma till bollar och rulla i riven kokos.
- Tips: Mixa kokos i en mixer så ser det ut som snö.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.