Helans veganska snöbollar

Helans veganska snöbollar

Helans veganska snöbollar

Helans veganska snöbollar

De här saffransbollarna är så enkla, saftiga och goda! Apelsin och saffran är en drömkombo och passar perfekt till julfikat!

14 Portioner
3 h
00 ratings

Ingredienser14 Portioner

1 dl
½ g
saffran
200 g
växtbaserad vit choklad
3 dl
riven kokos (och mer att rulla i)
1 msk
vaniljsocker
½ tsk
apelsinzest

Gör så här

  1. Värm upp Oddlygood Easy Cooking tillsammans med saffran i en kastrull. Dra av från plattan och häll ner den hackade vita chokladen. Blanda allt väl.
  2. Ha i riven kokos, vaniljsocker och apelsinzest. Lägg ner allt i en mixer och mixa den slät.
  3. Pensla en tallrik med olja, häll ner smeten och lägg på ett bakplåtspapper. Låt svalna i kylskåpet i minst 2 timmar eller tills smeten känns fast.
  4. Forma till bollar och rulla i riven kokos. Tips! Mixa din rivna kokos i en mixer så ser det ut som snö!

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.