Ingredienser

6 portioner

Sillsallad

Beskrivning

Ingredienser

6 portioner

Gör så här:

  1. Skölj och skiva tomaterna. Skala och skiva äggen. Skala och skiva rödlöken tunt. Skiva den kokta potatisen.
  2. Öppna burkarna med sill men behåll spadet på den ena och skär (om det inte redan är uppskuret) i ätvänliga bitar.
  3. Blanda spadet med majonnäsen och Créme Fraiche så att den får en rinnigare konsistens.
  4. Lägg potatis så att det täcker botten av en karott eller glasskål, lägg sedan i ägg, lök, sill och tomater, varva tills allt är slut. Häll över dressingen och låt stå och dra i några timmar före servering.

Servera med nyklipptdill på toppen.

Skriv en kommentar

Obligatoriska fält är markerade *

Kommentarer på Sillsallad


För mer information om maghälsa

Populära avdelningar